Oferte Last minute
Sugestii de vacanta
» Sugestii de vacanta 2024Last Minute
» City Break - Orase europene

Tarife de la 155 /pers, cazare 3 nopti, mic dejun. Avion si taxe incluse!


» Dubai-avion din Cluj/Buc/Budapesta
Hotel Occidental IMPZ Dubai 4*
de la 770
/pers/7 nopti/ MD.
Tarif cu toate taxele incluse!

» Wellness Ungaria-transport individual
Hotel Achat 4*, Budapesta
de la 155
/pers/3 nopti/ MD.

» Tenerife - avion din Bud/Buc/Munchen

Hotel Hovima Jardin Caleta 3*

de la 650 /pers.7 nopti,HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Gran Canaria - avion din Budapesta/Viena/Germania

Hotel Bull Astoria 3*, Las Palmas

de la  680 /pers. 7 nopti, HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Maroc - avion din Orase Europene
Hotel Kenzy Europa 4*
de al 665/pers/7 nopti ALL
Tarif cu toate taxele incluse!


» Egipt-avion din Cluj/Bucuresti/ Budapesta
Hotel Grand Resort 4*
de la 485
/7 nopti/ ALL.
Tarif cu toate taxele incluse!


Oferte Sejururi Exotice 2023-2024
» THAILANDA


Tarif: de la 870 euro/pers/taxe incluse

Hotel 4*, cazare 7 nopti/ mic dejun

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta, Germania

Tarif cu toate taxele incluse!


» REPUBLICA DOMINICANA


Tarif: de la 950 euro/pers/taxe incluse

Hotel 3*, cazare 7 nopti/ all inclusive.
Tarif cu toate taxele incluse!


» Ins. Capului Verde
 
Tarif: de la 880 euro/pers/taxe incluse
Hotel Dunas de Sal 4*, cazare 7 nopti/MD.
Tarif cu toate taxele incluse!» Sri Lanka


Tarif: de la 885 euro/pers taxe incluse

Hotel 3*+, cazare 7 nopti/ demipensiune.

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!


» Maldive

Tarif: de la 1195 euro/pers
Hotel 3*+, cazare 7 nopti/demipensiune
Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!

» Abu Dhabi


Tarif: de la 530 euro/pers/taxe incluse

Hotel 3*, cazare 7 nopti/ mic dejun

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta, Germania

Tarif cu toate taxele incluse!


Ski 2023-2024

 / 

Italia

 

 

Vacante in Italia - Ski 2023-2024

 

 

Oferte speciale si last minute Ski ItaliaDetalii »

Regiunea Dolomiten oferte speciale ski

Statiuni: Madonna di Campiglio, Canazei, Moena, Vigo di Fassa, Folgarida, Passo Tonale

Detalii »

Regiunea Trentino

Zone de schi: Skirama Dolomiti ,Dolomiti Superski
Statiuni: Madonna di Campiglio, Canazei, Moena, Vigo di Fassa, Folgarida, Passo Tonale


Detalii »

Regiunea Tirolul de Sud

Zone de schi: Dolomiti Superski, Tauferer Ahrntal
Statiuni: Cortina d'Ampezzo, Schnals, Wokenstein, St Christina, St Ulrich, Alta Badia, Kronplatz


Detalii »

Informatii utile


Italia este o locatie de schi preferata de turistii din intreaga lume, in primul rand datorita partiilor insorite, imaculate, totdeauna albe datorita sistemelor de zapada artificiala, dotate cu instalatii pe cablu moderne.

 

Regiuni de ski

In Italia se afla o mare parte din paradisurile sporturilor de iarna din Europa. De exemplu, Muntii Dolomiti cu 12 regiuni de schi, cumuland 1,220 km de partii, 8 din 10 zile insorite si zapada garantata pe 90% din totalul partiilor.Italia are multe de oferit atat pentru schiorii incepatori, cat si pentru cei avansati. Toate regiunile de schi din Italia sunt renumite pentru partiile foarte bine intretinute, servicii de inalta calitate si preturi accesibile. Partiile regiunilor de schi mari din Italia sunt conectate prin skibus gratuit pentru posesorii de skipass. Infrastructura de schi din Italia a fost imbunatatita considerabil in ultimii ani, in prezent, facilitatile resorturilor in Alpii Italieni rivalizand cu cele asigurate de tarile vecine: Austria, Franta si Elvetia.

 

Statiuni de ski

Statiunile de schi pot fi impartite in patru zone geografice. Din vestul Turin-ului pana in regiunea Piedmont, majoritatea resorturilor sunt inclunse in Bardonechia, Sauze d'Oulx si Sestriere. 
Spre nord, Aosta Valley cu principalele sale statiuni, precum Cervinia, Courmayeur si La Thuile, spre care se poate ajunge foarte usor din Franta (via Mont Blanc) ori din Elvetia (via St Bernard). 
In spre est, regiunea situata de-a lungul granitei cu Elvetia este mai izolata, drumurile sale serpuite putand fi periculoase in conditii meteorologice nefavorabile. Frumusetea peisajelor din muntii Dolomiti este de-a dreptul impresionanta, contribuind la plasarea statiunilor din aceasta zona - printre care enumaram: Cortina D'Ampezzo, Madonna di Campiglio si Selva/Sella Ronda - pe primele locuri in topul destinatiilor de schi din Italia. Sporturi de iarna pot fi practicate si in zona centrala a Italiei, in statiuni precum Abetone (Tuscany), Campo Imperatore (Abruzzo) si chiar mai jos, spre Muntele Etna in Sicilia.


Info Ski

 

Regiunea Cortinad'Ampezzo este una dintre celemai renumite regiuni de schi din Europa. 
Statiunea alpina, situata in inima muntilor Dolomiti, a gazduit JocurileOlimpice de iarna in anul 1956. Datorita acestui fapt are stadion si pista debob. Anual gazduieste cate o cursa de Cupa Mondiala de Schi FIS. 
Incoronata de varfurile Tofana, Tofana di Mezzo si Cristallo (2939 m) poate fiaccesata prin trecatori minunate ca Falzarego, Giau si Tre Croci. 
Regiunea de schi include centrele de schi din Cortina d'Ampezzo: Faloria, Cristallo, Mietres / Tofana / Lagazuoi / CinqueTorri si centrele din Arunzo-Misurina si din San Vito de Cadore.Partiileinsumeaza un total de 140 km din care 5% negre, 62% rosii si 33% albastre, in90% acoperite cu zapada artificiala, asigurand un sezon de schi din noiembriepana in aprilie. Aici avem 51 de instalatii pe cablu: 6 telecabine, 29telescaune si 16 teleschiuri. 
Skipassul regional ofera acces la 101 partii din centrele mentionate, darregiunea fiind parte integranta a Dolomiti Superski, schiorii au acces la 1220km de partii si 450 instalatii pe cablu cu un singur skipass.

 

St. Ulrich - Situat la o altitudine de 1237 m, comunitatea St.Ulrich are aprox. 4700 de locuitori. Zona cuprinde de asemenea și localitățile Roncadizza, Oltretorrente și Bulla, care, deși face parte din municipalitatea Castelrotto, aparțin de St. Ulrich din punct de vedere cultural, geografic și linvistic. St. Ulrich are multe de oferit oaspeților săi, fiind centrul comercial și administrativ alvăii, se mândrește cu un număr mare de facilități de divertisment și de cumpărături. De asemenea,artele și cultura au jucat întotdeauna un rol important, St.Ulrich având mulți cioplitori de lemn cunoscuți în afara granițelor. Cu toate acestea, cea mai importantă atracție a comunității este, fără îndoială, munții săi: în nord satul este flancat de Rasciesa, la care se poate ajungeprin intermediul lifturilor moderne. Prin lifturi mai tradiționale se poate ajunge în est la Seceda iar în sud la Alpe di Siusi, MontePiz și Col de Mesdi.

 

St. Christina- Satul St. Christina este situat la o altitudine de1428 m și este cel mai mic sat din Val Gardena. Atât iarna câtși vara merită să fie ales ca și destinație de concediu. Fie pentru sporturi, relaxare saupentru a savura muzica, artele și cultura, St. Christina este odestinație de concediu ideală. Apropiatele vârfuri ale Dolomoților invită la drumeții și aplinism. Toți munții din împrejurimi pot fi vizitați pe jos sau cu schiliftul, chiar din centrul satului.

 

Madonna di Campiglio este cea mai importanta statiune de schi si snowboarddin Alpii din Italia, atat din privinta infrastructurii schiabile, cat si subprisma peisajului, traditiei si a ospitalitatii. 
Statiunea este situata in partea vestica a regiunii Trentino si pe parteanordica din Val Rendena, in legatura cu Val di Sole, inconjurat de masiveleDolomiti Brenta si Presanella. Madonna di Campiglio este considerata sicapitala tuturor sporturilor montane din toate anotimpurile. 

 

Italia ofera mai multe optiuni de schiat. Sunt zone in care puteti schia direct intr-o alta tara, zone de schiat duty-free, zone de schi pentru tot anul si zone de schi doar pentru vara. Nord-vestul Italiei este una dintre cele mai bune alegeri pentru vacantele de schi. Statiunile de schi de aici nu sunt la fel de faimoase ca cele din Elvetia sau Austria, dar au un sarm aparte. Schiatul in Italia este cu siguranta o experienta memorabila.

 

 


_________________________________________________________________________________________________

  Plata prin POS la sediile noastre sau la distanta.                 

   

_________________________________________________________________________________________________


    Blog Turistic - Policlinica Cluj  Cazari Maramures - Protectia Consumatorului

Copyright © Best Trade SRL