city_break_londra

Vizitează Londra printr-un city break

Capitala Angliei se află, în fiecare an, în centrul atenției a milioane de turiști dornici să descopere atracțiile orașului de pe Tamisa. Vremea nu este întotdeauna de partea vizitatorilor, dar acest aspect este eclipsat de multitudinea lucrurilor pe care le poți face aici și de numeroasele obiective turistice care pot fi vizitate și admirate pe străzile uneia dintre cele mai faimoase capitale europene.  Continue reading „Vizitează Londra printr-un city break”

City Break Bruxelles

Mergi în Bruxelles cu un city break

City break-urile sunt modalități ideale de a scăpa pentru câteva zile de lucrurile care te frământă zilnic, fie că vorbim despre job sau despre familie. Oricine are nevoie de o mică evadare din când în când, iar Bruxelles pare făcut exact pentru acest lucru.  Continue reading „Mergi în Bruxelles cu un city break”

City Break Milano

Profită de un city break în capitala modei, Milano

Italia este una dintre cele mai vizitate țări din Europa. Lucrul acesta nu trebuie să ne mire, având în vedere fascinantele orașe și stațiuni de care dispune. Fie că vorbim de vară sau iarnă, Italia are tot timpul un as în mânecă, pregătită să-și întâmpine turiștii cu servicii de înaltă calitate și oferte avantajoase. Continue reading „Profită de un city break în capitala modei, Milano”

paris_city_break_1

Nu rata un city break romantic în Paris

Capitala Franței se confundă cu romantismul, lucru binecunoscut de toată lumea. Pe străzi, în cafenele, în magazine sau în casele francezilor, romantismul poate fi găsit oriunde, oricând. Pentru turistul străin, acest oraș este întruchiparea amorului franțuzesc, atât de lăudat în filme, cărți și muzică. Iar acest Paris romantic te poate încânta și pe tine dacă îl alegi ca destinație pentru următorul tău city break alături de partener. Continue reading „Nu rata un city break romantic în Paris”

City Break în Barcelona

Simte cu adevărat Barcelona printr-un city break

Spania are mai multe locuri capabile de a oferi turiștilor vacanțe de neuitat. Are stațiuni exotice, are plaje albe, munți impresionanți și orașe copleșitoare. Dintre toate acestea însă, unele ies în evidență. Îți oferă activități minunate, atracții turistice de necrezut, peisaje care te lasă fără cuvinte sau monumente în fața cărora te simți pitic. Continue reading „Simte cu adevărat Barcelona printr-un city break”

City Break Roma

De ce să mergi în Roma pentru un city break?

Întrebarea mai bună ar fi: cum să nu mergi în Roma pentru un city break? Dar vom încerca în continuare să-ți dăm câteva motive pentru care trei zile la Roma ar putea să-ți ofere o stare pe care nu ai mai experimentat-o niciodată.  Continue reading „De ce să mergi în Roma pentru un city break?”

City break în Veneția

Profită de un City Break în Veneția

Motivele pentru care merită să mergi într-un City Break le-am explicat deja în postarea anterioară, astfel încât nu te vom mai deranja cu ele. În plus, cu siguranță că știi câte ceva despre avantajele unui city break din moment ce citești aceste rânduri. Continue reading „Profită de un City Break în Veneția”

Austria iarna

Oferte de cazare pentru vacanța de iarnă în Austria

Poate cea mai populară destinație europeană pentru turiștii care iubesc sporturile de iarnă, Austria vine și în acest an cu oferte extrem de avantajoase pentru petrecerea vacanței de iarnă, fie că alegeți perioada Crăciunului sau a Revelionului. Continue reading „Oferte de cazare pentru vacanța de iarnă în Austria”