Vacante in strainatate

 / 

Circuite

 / 

Cu autocarul

 / 

Austria

 / 

Circuit Salzburg-Viena-Melk-WachauSalzburg - Viena - Melk - Wachau

MELK - WACHAU - DEFILEUL DUNARII, de Sf. Maria

PERIOADA: 15.08.2019 (3 nopti cazare)


Ziua 1. Plecare din Oradea la orele 5:00. (Oradea-Salzburg ~ 800 km). Sosire la Salzburg, orasul muzicii, plimbare prin Gradinile Mirabell, orasul vechi, Gertraidegasse, casa natala a lui Mozart, Domul, Biserica Sf. Petru, optional urcare in cetatea Hohensalzburg. Cazare si cina optional in zona Salzburg la o pensiune de 3*.

Ziua 2. Aprofundam vizita orasului Salzburg, cu Palatul Hellbrunn, palat de placeri si de recuperare pentru printii arhiepiscopi de Salzbur. Acest palat are o gradina splendida cu fantani arteziene “jucause”, aici facem un tur ghidat. Parasim Salzburgul si ne indreptam spre Viena. Pe drumul nostru ne oprim la Abatia Melk, care se afla pe locul primei capitale ale Austriei medievale, aici vom avea o vizita ghidata. Ne continuam drumul prin superbul tinut Wachau sau Defileul Dunarii, zona partimoniu UNESCO pe o portiune de cca 40 km. Micile asezari pastreaza arhitectura si gastronomia traditionala austriaca. Cazare si cina optional la o pensiune de 4* in zona Vienei.

Ziua 3. Vizitam Viena, incepem cu un tur de oras panoramic, cu autocarul – Parcul de distractii Prater, UNO City, Donauturm, Casa Hundertwasser, Palatul Belvedere, apoi cladirile de pe Ringstrasse – Urania, Regierungsgebaude, Posta Imperiala, Galeria MAK, Kursalon, Opera Vieneza, Palatul Hofburg, Muzeul de Arte Frumoase, Muzel de Stiinte ale Naturii, Maria Terezien Platz, Parlamentul, Primaria, Votivkirche, Bursa, Biserica Sf. Rupert. Urmeaza un tur pietonal cu vizitarea urmatoarelor obiective pe dinafara: Palatului Hofburg – Tezaurul, Muzeul Sisi, Biserica Augustinilor, Graben, Biserica Sf. Petru, Stephansdom. Timp liber in centrul orasului sau vizite la muzee. Cazare si cina optional la restaurantul hotelului.

Ziua 4. Mic dejun. Se va vizita Palatul Schönbrunn (interior), parcul Palatului cu monumentele decorative din secolul XVIII, Gradina Zoologica, cel mai vechi zoo public din lume. Întoarcere spre tara în jurul orei 14:00. Sosire în tara seara.

 

 

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>28.02.19 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>31.01.19 (avans 50%)

15.08.2019

235 euro

225 euro

215 euro

Tarif Client Fidel

230 euro

220 euro

210 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 20 euro

Supliment camera single: 45 euro

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru transport pentru grup 30-39 persoane, 15 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in spatamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE IN AUTOCAR PENTRU INSCRIERI PANA LA 31.12.2018

Tariful include:
- transport cu autocar clasificat international 3*

- 1 noapte la pensiune rustica de 3* in zona Salzburg, 2 nopti cazare la pensiune rustica de 4* în Viena, în camere duble/triple cu mic dejun bufet
- ghid
turism din partea agentiei

Tariful nu include:

- taxele de intrare (optionale) la obiectivele turistice din Viena: Schonbrunn:17,50 euro, Zoo:18,50 euro, Muzeul Sisi: 13,90 euro, Tezaurul:12 euro, Palatul Hellbrunn la Salzburg: 12 euro
- taxa de intrare la Abatia Melk cu ghid: 12 euro/ persoana, (minim 25 persoane)

- optional: 3 cine meniu : 36 euro (supa, fel de baza, desert), se confirma la înscriere si se achita la fata locului

- asigurarea storno si asigurarea medicala (optional)

- casti pentru audioghid ; bacsisurile

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii). Mentionam ca locurile preferentiale se pot rezerva doar pana la randul 6 pe ambele parti, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 5 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin.

 

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor in cazul in care acest lucru este necesar.

 

Tariful transferului este valabil pentru dus si intors, si se realizeaza la minim 4 turisti/traseu; numarul locurilor sunt limitate in functie de marimea mijloacelor de transport (4, 8, 15, 19, 48 locuri).

Ora de imbarcare

Orasul de imbarcare

Locul de imbarcare

Tarif

05:00

Oradea

Str.T.Vladimirescu nr 4, de la Agentia Galatea Travel

0

01:00

Cluj-Napoca

Sala Sporturilor

0

00:20(-1zi)

Turda

Autogara Sens Vest

15 euro

23:00(-1zi)

Tg. Mures

OMV, Str. Gh. Doja

15 euro

01:30

Satu Mare

MOL, Drumul Careiului

20 euro

02:00

Carei

MOL, Bld. 25 Decembrie

15 euro

01:30

Zalau

MOL, Bld Mihai Viteazu

15 euro

01:40

Arad

OMV Centura,Calea Zimandului

15 euro

01:00

Timisoara

Parcarea Real,Calea Aradului

20 euro
_________________________________________________________________________________________________

  Plata prin POS la sediile noastre sau la distanta.                 

   

_________________________________________________________________________________________________


    Blog Turistic - Policlinica Cluj  Cazari Maramures - Protectia Consumatorului

Copyright © Best Trade SRL