Oferte Last minute
Sugestii de vacanta
» Sugestii de vacantaLast Minute
» City Break - Orase europene

Tarife de la 155 /pers, cazare 3 nopti, mic dejun. Avion si taxe incluse!


» Dubai-avion din Cluj/Buc/Budapesta
Hotel Occidental IMPZ Dubai 4*
de la 515
/pers/7 nopti/ MD.
Tarif cu toate taxele incluse!

» Wellness Ungaria-transport individual
Hotel Achat 4*, Budapesta
de la 155
/pers/3 nopti/ MD.

» Tenerife - avion din Bud/Buc/Munchen

Hotel Hovima Jardin Caleta 3*

de la 550 /pers.7 nopti,HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Gran Canaria - avion din Budapesta/Viena/Germania

Hotel Bull Astoria 3*, Las Palmas

de la  580 /pers. 7 nopti, HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Maroc - avion din Orase Europene
Hotel Kenzy Europa 4*
de al 565/pers/7 nopti ALL
Tarif cu toate taxele incluse!


» Egipt-avion din Cluj/Bucuresti/ Budapesta
Hotel Grand Resort 4*
de la 395
/7 nopti/ ALL.
Tarif cu toate taxele incluse!


Oferte Sejururi Exotice 2020
» THAILANDA


Tarif: de la 870 euro/pers/taxe incluse

Hotel 4*, cazare 7 nopti/ mic dejun

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta, Germania

Tarif cu toate taxele incluse!


» REPUBLICA DOMINICANA


Tarif: de la 950 euro/pers/taxe incluse

Hotel 3*, cazare 7 nopti/ all inclusive.
Tarif cu toate taxele incluse!


» Ins. Capului Verde
 
Tarif: de la 680 euro/pers/taxe incluse
Hotel Dunas de Sal 4*, cazare 7 nopti/MD.
Tarif cu toate taxele incluse!» Sri Lanka


Tarif: de la 785 euro/pers taxe incluse

Hotel 3*+, cazare 7 nopti/ demipensiune.

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!


» Maldive

Tarif: de la 1195 euro/pers
Hotel 3*+, cazare 7 nopti/demipensiune
Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!

Vacante in strainatate

 / 

Circuite

 / 

Cu avionul

 / 

Elvetia

 / 

Circuit Elvetia - Coasta de AzurELVETIA - COASTA DE AZUR  


Schaffhausen - Berna - Geneva - Chamonix - Mont Blanc - Montreux - Chillon - Zermatt - Matterhorn - Lacurile Alpine din Italia, Como, Garda - Milano - Cannes - Nice - Monaco - Bergamo

PERIOADA: 29.07.2019 (6 nopti cazare)

Ziua 1. Decolare din aeroportul din Cluj Napoca la orele 06:15, aterizare la aeroprtul din Memmingen (Germania) la orele 07:10. Intalnire cu autocarul in jurul orei 09:00. Pornim spre Elvetia. Oprire la cascada cu cel mai mare debit din Europa, Cascada Rinului la Schaffhausen. Ne indreptam spre Berna, capitala Elvetiei, oras situat in curbura raului Aare. Vizitam cele mai atragatoare obiective din orasul vechi: Primaria, Catedrala, Turnul cu Ceas, Parcul Ursilor. Cazare 2 nopti zona Geneva (Franta). (Memmingen-Geneva~450 km)

Ziua 2. Vizitam Geneva, sediul multor organizatii internationale, unde urmeaza o vizita de oras, Palatul Natiunilor, Catedrala Sf. Petru, Monumentul Reformei si Jetul de Apa. Timp liber sau *excursie optionala la Mont Blanc, cel mai inalt varf din Europa, spre taramul stancilor vesnic inzapezite. Daca vremea permite, se urca din Chamonix la cea mai inalta statie de telecabina, Aiguille du Midi 3777 m, pentru a admira varful Mont Blanc Geneva-Chamonix (cca 160 km dus-intors) (vizita este posibila in functie de conditiile meteo). Cazare la acelasi hotel.

Ziua 3. Ziua incepe cu una dintre cele mai renumite statiuni montane din Europa, Montreux, tur panoramic al statiunii. Pornim spre statiunea Tasch. Timp liber sau urcare cu trenul in statiunea Zermatt (1600 m altitudine), urcare cu trenul la o altitudine de 3100 m pentru o vedere panoramica minunata asupra unor varfuri ca Matterhorn, Dufourspitze (calea fertata situata la cea mai mare altitudine din lume). Coboram din Alpi spre Italia prin Pasul Simplon. Cazare zona lacurilor Maggiore, Varese, Como. (~420 km)

Ziua 4. Vizitam Como – plimbare ghidata spre Catedrala, Port si mormantul lui Alessandro Volta. Optional croaziera ghidata pe lac. Pornim spre Milano, forta motrice si capitala modei in Italia – plimbare ghidata: Castel Sforzesco, Domul, Galeriile Vittor Emanuele II, La Scala. Cazare zona Pavia/ Piacenza. (~150 km)

Ziua 5. Ne indreptam spre Franta, vizitam Nice, capitala Coastei de Azur – Promenada Englezilor, Dealul Castelului, Curtea Saleya si Portul Grecesc, timp liber la Nice. Sosire la Cannes, superba statiune de lux cu promenada La Croisette, centru al festivalului de filme. Timp liber. Cazare zona Cannes. (~350 km)

Ziua 6. Urmeaza Monaco, micul principat de 2 kmp dar cu un renume de lux – Palatul Princiar, Pista Formula 1, Casinoul din Monte Carlo. Timp liber. Cazare in Italia, zona Bergamo. (Cannes-Bergamo~400 km).

Ziua 7. Vizita Bergamo, orasel medieval minunat, vizitam Cita Alta, orasul vechi situat pe o colina pe care urcam cu funicularul – vizitam Piazza Vechio, Catedrala, Biserica Santa Maria Maggiore, Capela Colleoni, Baptisteriul, Palatul Regional, etc (program de cca 3 ore). Transfer la aeroport. Decolare din Aeroportul Milano-Bergamo la orele 21:55, aterizare la Aeroportul din Cluj-Napoca la orele 00:55.

 

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla sau tripla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>28.02.19 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>31.01.19 (avans 50%)

29.07.2019

729 euro

699 euro

679 euro

Tarif Client Fidel

719 euro

689 euro

669 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 30 euro

Supliment camera single: 160 euro

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru transport pentru grup 30-39 persoane, 45 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 31.12.2018

Tariful include:

- bilet de avion cu compania Wizzair pe ruta si conform orarului mai sus mentionat, taxele de aeroport si transfer aeroport

- un bagaj de mana cu dimensiuni maxime de 40x30x20cm, poate fi transportat la bord gratuit (creme si lichide: <100 ml/recipient x 10 bucati in punga cu fermoar). ATENTIE! Regulament modificat la compania Wizzair: nu se mai pot transporta trolere!

- transport cu autocar licentiat 3*, taxe de autostrazi, tuneluri, taxa de tranzit Germania

- 6 nopti cazare la hoteluri/pensiuni de 3* sau de tip Ibis/Campanile/Kyriad cu mic dejun bufet

- ghid de turism din partea agentiei

 

Tariful nu include:

- bagaj de cala/persoana de 10 kg, de dimensiuni 55x40x23 cm: 20 euro; bagaj de cala de 20 kg: 70 euro (dus-intors) (pretul bagajului este mai avantajos daca se achita la inscriere, acesta difera in functie de ruta si compania de zbor poate modifica taxele de bagaj ulterior).

- taxele de intrare la obiectivele turistice din program: Cascada Rinului la Schaffhausen: 5 euro, tren din Tasch-Zermatt si tren panoramic (urca la 3100 m) spre Matterhorn: 90 euro, Croaziera ghidata pe lacul Como si vizita Como cu ghid local: 18 euro, Muzeul Operei La Scala: 6 euro, funicular la Bergamo, cca 5 euro/dus-intors, etc.

- excursia optionala la Chamonix-Mont Blanc: 10 euro+taxa de telecabina: cca 60 euro

- cinele la hoteluri

- asigurarea storno si asigurarea medicala (optional)

- casca audioghid, bacsisurile

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional); mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii. Locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6, pe ambele parti.

 

In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor.

 

Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.
_________________________________________________________________________________________________

  Plata prin POS la sediile noastre sau la distanta.                 

   

_________________________________________________________________________________________________


    Blog Turistic - Policlinica Cluj  Cazari Maramures - Protectia Consumatorului

Copyright © Best Trade SRL