Oferte Last minute
Sugestii de vacanta
» Sugestii de vacantaLast Minute
» City Break - Orase europene

Tarife de la 190 /pers, cazare 3 nopti, mic dejun, Avion si taxe incluse!


» Dubai-avion din Cluj/Buc/Budapesta
Hotel Arabian Park 3*
de la 460
/pers/7 nopti/ MD.
 Tarif cu toate taxele incluse!

» Wellness Ungaria-transport individual
Hotel Achat 4*, Budapesta
de la 125
/pers/3 nopti/ MD.

» Tenerife - avion din Bud/Buc/Munchen

Hotel El Medano 3*

de la 625 /pers.7 nopti,HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Gran Canaria - avion din Budapesta/Viena/Germania

Hotel Beverly Park 3*+, Playa del Ingles

de la  435 /pers. 7 nopti, HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Maroc - avion din Budapesta
Hotel Kenzy Europa 4*
de al 450 €/pers/7 nopti ALL
Tarif cu toate taxele incluse!


» Egipt-avion din Cluj/Bucuresti/ Budapesta
Hotel Sharm Resort 4*
de la 300
/7 nopti/ AL.
Tarif cu toate taxele incluse!

» Madeira- Bucuresti/Munchen, Viena/Budapesta
Hotel Orca Praia 3*, Funchal
de la 620
/7 nopti/ MD.
Tarif cu toate taxele incluse!


Oferte Sejururi Exotice 2019
» REPUBLICA DOMINICANA


Tarif: de la 975 euro/pers/taxe incluse

Hotel 5*+ cazare 7 nopti/ all inclusive.
Tarif cu toate taxele incluse!


» Ins. Capului Verde
 
Tarif: de la 795 euro/pers/taxe incluse
Hotel 3*+, cazare 7 nopti/AL.
Tarif cu toate taxele incluse!» Sri Lanka


Tarif: de la 825 euro/pers taxe incluse

Hotel 3*+, cazare 7 nopti/ demipensiune.

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!


» THAILANDA


Tarif: de la 745 euro/pers/taxe incluse

Hotel 4*, cazare 7 nopti/ mic dejun

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta, Germania

Tarif cu toate taxele incluse!


» Maldive

Tarif: de la 1255 euro/pers
Hotel 3*+, cazare 7 nopti/demipensiune
Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!

Vacante in strainatate

 / 

Circuite

 / 

Cu avionul

 / 

Italia

 / 

Italia cu Perlele Sudului
LABELLA ITALIA CU PERLELE SUDULUI

Roma-Vatican-Tivoli-Caserta-Capri-Pompei-Napoli-Sorrento-Amalfi-Caserta-OrvietoZiua 1. Decolare la orele 15:00 dinaeroportul din Cluj-Napoca – aterizare in Aeroportul Roma-Ciampino la 16:00. Transfer la hotel in zona Roma. Cazare 4 nopti la acelasi hotel.

Ziua 2. Ne indreptam spre Roma,Orasul Etern, (Atentie! Pentru a intra in centru, folosim metroul,iar intre obiectivele turistice ne deplasam pe jos toata ziua) unde urmeaza o plimbareghidata; vizitam BisericileSanta Maria Maggiore, San Pietro in Vincoli, Colosseum si Forul Roman, ForurileImperiale. Timp liber. Cazare.

Ziua 3. Continuam vizita Orasului Etern, urmeaza Vaticanul: Catedrala Sf Petru, Muzeele Vaticanuluicu Capela Sixtina (Atentie! Pentru a intra in centru, folosim metroul, iarintre obiectivele turistice ne deplasam pe jos) Muzeele Vaticanului:~32 euro se achita lainscriere (bilet de intrare, ghid local vorbitor de lb romana, statieghidaj audio al Vaticanului, taxa de rezervare pentru grupuri)

Ziua 4. Continuam vizita Romei cu Piazza di Spagna cu Scarile Spaniole, apoi Piata Navona, Panteonul, Fontanadi Trevi. Timp liber in Roma sau *excursie optionala la Tivoli, renumitpentru ruinele vilei Imparatului Adrian si gradinile vilei familiei Este,vizitam Vila Este cu gradinile si fantanile arteziene, ambele insemnate pelista Patrimoniului UNESCO. Cazare.

Ziua 5. Urmeaza San Giovanni in Laterano, prima biserica crestina din Romasi catedrala Romei, Baptisteriul lui Constantin cel Mare, primul baptister alcrestinismului, Sfanta Scara a lui Pilat. Pornim spre sud, spre Napoli. Cazarezona Napoli, 4 nopti la acelasi hotel.

Ziua 6. Incepem ziua cu anticul oras Pompei,asezat la picioarele Vulcanului Vezuviu, Basilica, Forul Central, etc (ghid localobligatoriu). Vizitam Napoli, incepemcu Muzeul de Arheologie, unde admiram obiectele gasite la Pompei. UrmeazaCatedrala; timp liber, apoi in cadrul unui tur panoramic vizitam Portul, CastelNuovo, Palatul Regal, Castel del Ovo, Piazza del Plebiscito. Cazare.

Ziua 7. Timp liber sau *optional cu autobuzelocale, vizitam Sorrento,peninsula sirenelor si Coasta Amalfitana – unul dintre cele mai superbetrasee panoramice din lume. Plimbare pe stradutele din Amalfi - vizitam Domulin care se gasesc ramasitele Apostolului Sf. Andrei. Cazare la acelasihotel

Ziua 8. Dupa mic dejun, ne îndreptam cu vaporul spre minunata insula Capri.Aici puteti alege sa va plimbati cu vaporasul (tur de insula cu explicatii)pentru a vizita peisajele pitoresti, pesterile sapate în stânca de catre apamarii; apoi, timp liber pentru a vizita insula - plimbare pe jos sau cuautobuzele locale, sau timp liber pentru plaja. Cazare.

Ziua 9. Dupa mic dejun, ne îndreptam spre nord, oprire la Caserta, resedinta regilor Neapolelui, vizitamsplendidul palat baroc si gradinile. Ne indreptam spre nord, vizitam orasulresedinta papala fortificata, Orvieto, asezata sus pe stanca, FantanaSf. Patrick, Catedrala, etc. timp liber in splendidul orasel medieval. Cazarezona Bologna (~560km)

Ziua 10. Transfer la aeroport in jurul orei 10:00. Decolare dinaeroportul din Bologna la orele 14:35, aterizarela aeroportul din Cluj la orele 17:25.

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla / tripla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>31.03.18 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>31.01.18 (avans 50%)

25.07.2018

769 euro

739 euro

709 euro

Tarif Client Fidel

759 euro

729 euro

699 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 30 euro

Supliment camera single: 185 euro

Tarifele au fost calculate la grupde minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 30euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamanaplecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA30.12.2017

Tariful include:

- bilet de avion peruta Cluj-Roma Ciampino-Cluj cu compania Wizzair, un bagaj de  mână care măsoară maxim 55x40x23cm, de maxim 10 kg, poate fi transportat labord gratuit (creme si lichide: <100 ml/recipient x 10 bucati in punga cufermoar!); taxe de aeroport si transfer aeroport-hotel-aeroport, cf orarului dezbor de mai sus

- transport conform program cuautocar modern, climatizat, 3*  sauminibus local, in functie de numarul de persoane.

- 9 nopti cazare la hoteluri 4*,cu mic dejun (4 nopti zona Roma, 4 nopti zona Napoli, 1 noapte zona Imola)

- ghid însotitor din partea agentiei

Tariful nu include:

- bagajde cala/persoana de 20 kg ~60 euro/bagaj pentru dus-intors  (pretul bagajului este maiavantajos la inscriere, compania de zbor poate modifica taxele de bagaj); recomandamun bagaj de cala/camera sau familie.

- intrarile laobiectivele turistice: Muzeele Vaticanului: ~32 euro se achita la inscriere  (bilet de intrare, ghid local vorbitor de lbromana, statie ghidaj audio al Vaticanului, taxa de rezervare pentru grupuri), bilete de transport în comun în Roma (1 bilet: 1,50eurox8),  Pompei+Muzeulde Arheologie din Napoli, ambele cu ghid local toata ziua: 33 euro,feribot Capri~35 euro, tur insula Capri cu vaporas~18 euro, Caserta-PalatulRegal ~13 euro,  Orvieto: 17 euro (biletcolectiv cu multiple intrari); taxele de intrare sunt orientative si valabilela redactarea programului.

- taxe ghizi locali, acolo undegrupul solicita sau este absolut necesar;

- excursia optionala la Amalficu ghid local si autobuz local de 30-35 persoane – 40 euro (locuri limitate),excursia optionala Tivoli – 15 euro+taxa de intrare Vila d'Este~11 euro

-  taxele de intrare in orasele din Italiapentru autocar (pentru a evita aceste taxe si pentru o circulatie mairapida si mai eficienta, la Roma, folosim metroul, obiectivele se afla ladistante relativ mici intre ele, astfel vizita Romei se realizeaza pietonal)

- asigurarea storno si asigurareamedicala (optional)

- castile pentru audioghid; bacsisurile

- taxele de statiune – zona Roma,Pomezia, hotel 4*, 2 euro/zi/persoana, platibili la fata locului, zona Napoli,1,5 euro/zi/persoana (taxele pot fi modificate in cursul anului de catreautoritatile locale)

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam calocurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica decatre agentie cu 3 zileinainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nuacceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii).  Locuri preferetianle se pot rezerva doar pana larandul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducerede 10 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin

 

In cazulcircuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul,agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functiede schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentrueventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificariiorarului de zbor. Agentiaîsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazulîn care acest lucru este absolut necesar._________________________________________________________________________________________________

  Plata prin POS la sediile noastre sau la distanta.                 

   

_________________________________________________________________________________________________


    Blog Turistic - Policlinica Cluj  Cazari Maramures - Protectia Consumatorului

Copyright © Best Trade SRL