Oferte Last minute
Sugestii de vacanta
» Sugestii de vacantaLast Minute
» City Break - Orase europene

Tarife de la 185 /pers, cazare 3 nopti, mic dejun, Avion si taxe incluse!


» Dubai-avion din Cluj/Buc/Budapesta
Hotel Citymax Bur Dubai 3*
de la 360
/pers/7 nopti/ MD.
 Tarif cu toate taxele incluse!

» Wellness Ungaria-transport individual
Hotel Achat 4*, Budapesta
de la 110
/pers/3 nopti/ MD.

» Tenerife - avion din Bud/Buc/Munchen

Hotel El Medano 3*

de la 555 /pers.7 nopti,HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Gran Canaria - avion din Budapesta/Viena/Germania

Hotel Beverly Park 3*+, Playa del Ingles

de la  425 /pers. 7 nopti, HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Maroc - avion din Orase Europene
Hotel Kenzy Europa 4*
de al 425 €/pers/7 nopti ALL
Tarif cu toate taxele incluse!


» Egipt-avion din Cluj/Bucuresti/ Budapesta
Hotel Grand Resort 4*
de la 425
/7 nopti/ AL.
Tarif cu toate taxele incluse!

» Madeira- Bucuresti/Munchen, Viena/Budapesta
Hotel Orca Praia 3*, Funchal
de la 600
/7 nopti/ MD.
Tarif cu toate taxele incluse!


Oferte Sejururi Exotice 2019
» REPUBLICA DOMINICANA


Tarif: de la 975 euro/pers/taxe incluse

Hotel 5*+ cazare 7 nopti/ all inclusive.
Tarif cu toate taxele incluse!


» Ins. Capului Verde
 
Tarif: de la 790 euro/pers/taxe incluse
Hotel 3*+, cazare 7 nopti/AL.
Tarif cu toate taxele incluse!» Sri Lanka


Tarif: de la 805 euro/pers taxe incluse

Hotel 3*+, cazare 7 nopti/ demipensiune.

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!


» THAILANDA


Tarif: de la 745 euro/pers/taxe incluse

Hotel 4*, cazare 7 nopti/ mic dejun

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta, Germania

Tarif cu toate taxele incluse!


» Maldive

Tarif: de la 1255 euro/pers
Hotel 3*+, cazare 7 nopti/demipensiune
Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!

Vacante in strainatate

 / 

Vacante exotice

 / 

Oceanul Indian

 / 

Maldive

 / 

Hotel The Sun Siyam Iru Fushi 5*, Noonu Atoll
Hotel The Sun Siyam Iru Fushi 5*, Noonu Atoll


Localizare: pe insula  Iru Fushi în Noonu Atoll.Aeroportul din Malese află la aproximativ 170 km distanță și se poate ajunge cu hidroavionul in aproximativ 45 deminute.

Facilitati hotel: un refugiu optim pentru toți ceicare își petreac vacanța într-un mediu relaxat și informal și încă nuvor să renunțe la confortul unei clase înaltă hoteluri.Imediat după sosire, veți fi trasi intr-oatmosferă de vraja, care vă va ghida pe tot parcursul sejurului. Zecerestaurante și baruri sunt răspândite în întreaga insulă și oferă oaspeților oselecție largă de delicatese internaționale: " Iru Bufet Restaurant" (internaționale, Maldive), cu bucătărie deschisă, restaurant"Flavours" care este, de asemenea, crama "crama" include -un loc special pentru o cină gourmet privat."Islander's Grill", peplaja elaborarea de preparate internaționale lagrătar iar restaurantul "Trio", oferă o selecție de preparate din bucătăria mediteraneană. În noua"Bamboo", puteți gusta, printrealtele, sushi delicios sau șampanieexcelentă în "Bubble Lounge". Pentru a vă bucura răcoritoarecocktail-uri, urmatoarele baruri disponibile: " Adult Pool &Bar", "Fluid Family Pool & Bar" și "Water edge". Alte facilități ale stațiunii sunt unsalon de divertisment, o cascadă, o piscină cu piscină separată pentru copii,de tip boutique, coafor, bibliotecă, închiriere DVD, infirmerie și acces gratuit la internet wireless LAN in zonelepublice.

Dotari camere: 222 BeachVilla: 125 mp , vilele desprinse sunt construite într-un design unic și o baie, mobilate cu gust, cu duș semi deschis, toaletă, cadă jacuzzi și integrate iPod stație, cabină de duș în aerliber, uscător de păr, halat de baie, TV, CD / DVD player, telefon, aer condiționat, ventilator de tavan, mini-bar, bar de vinuri,cafea / ceai- (contra cost) și seif. Afarăexistă un pavilion cu scaune și o terasă lasoare cu șezlonguri. The Beach Villas oferă acces directla plajă.

Deluxe Beach Villa:125 mp , ca Beach Villa  cu pavilion încontinuare în zona de grădină. Sunrise Deluxe Beach Villa ca Deluxe BeachVilla, doar ca pe pe partea de răsărit într-o locație foarte liniștită. WaterVilla: 85 m² construit pe piloni la mare, cum ar fi vila pe plajă, cu o baieînchisa fără cabină de duș în aer liber, ozonă de living cu geamuri de sticlă în podea, terasă la soare cu pat de zi și acces direct la mare și priveliști uimitoare aleOceanului Indian. Deluxe Beach Villa cu piscină: de 125 mp ca Deluxe BeachVilla, cu piscină privată în zona în aer liber. Horizon Water Villa: 90 mp cum arfi Water Villa cu jacuzzi pe puntea de lemn. Pool Beach Villa: 140 mp cum ar fiBeach Villa  cu living separat și zone de dormit, masina de cafea  (inclusa) și o suprafață maimare în aer liber, cu piscină privată.
Sport & Divertisment: Badminton și douăterenuri de tenis (în fiecare zi), centru de fitness, cursuri de yoga, volei peplaja, tenis de masă, fotbal de masă, biliard, săgeți, windsurfing, navigatie si catamaran de navigatie, kitesurfing, ski nautic, Wakeboarding, plimbari cu barca banana și pescuit la mare adâncime. Divertisment de searăocazional, muzică live și o sală dekaraoke
.
Beauty & Wellness:există 20 de camere de tratament.Contra cost: sauna, baiede aburi, diferite masaje, (Ayurveda) aplicații, tratamente de înfrumusețare, yoga și meditație.

Facilitati copii: Clubpentru copii: pentru copii 3 la 12 ani, deschise zilnic 8.30-18 ceas, cupiscină privată, o zonă de joacă mare și camerăde relaxare. Sunt incluse mai multe activități.Oferte speciale si last minute Maldive click aici
Galerie foto


Daca nu ati primit raspuns la solicitarea dvs. pana la sfarsitul zilei, va rugam sa sunati la numerele de telefon 0730 079 993 sau 0728 096 135 pentru a verifica daca am primit emailul dvs. intrucat unele dintre acestea se pot pierde. Multumim._________________________________________________________________________________________________

  Plata prin POS la sediile noastre sau la distanta.                 

   

_________________________________________________________________________________________________


    Blog Turistic - Policlinica Cluj  Cazari Maramures - Protectia Consumatorului

Copyright © Best Trade SRL