Oferte Last minute
Sugestii de vacanta
» Sugestii de vacantaLast Minute
» City Break - Orase europene

Tarife de la 220 /pers, cazare 3 nopti, mic dejun, Avion si taxe incluse!


» Dubai-avion din Cluj/Buc/Budapesta
Hotel Arabian Park 3*
de la 440
/pers/7 nopti/ MD.
 Tarif cu toate taxele incluse!

» Wellness Ungaria-transport individual
Hotel Achat 4*, Budapesta
de la 110
/pers/3 nopti/ MD.

» Tenerife - avion din Bud/Buc/Munchen

Hotel El Medano 3*

de la 605 /pers.7 nopti,HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Gran Canaria - avion din Budapesta/Viena/Germania

Hotel Beverly Park 3*+, Playa del Ingles

de la  425 /pers. 7 nopti, HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Maroc - avion din Budapesta
Hotel Kenzy Europa 4*
de al 415 €/pers/7 nopti ALL
Tarif cu toate taxele incluse!


» Egipt-avion din Cluj/Bucuresti/ Budapesta
Hotel Sharm Resort 4*
de la 300
/7 nopti/ AL.
Tarif cu toate taxele incluse!

» Madeira- Bucuresti/Munchen, Viena/Budapesta
Hotel Orca Praia 3*, Funchal
de la 535
/7 nopti/ MD.
Tarif cu toate taxele incluse!


Oferte Sejururi Exotice 2019
» REPUBLICA DOMINICANA


Tarif: de la 745 euro/pers/taxe incluse

Hotel 3*+ cazare 7 nopti/ all inclusive.
Tarif cu toate taxele incluse!


» Ins. Capului Verde
 
Tarif: de la 915 euro/pers/taxe incluse
Hotel 3*+, cazare 7 nopti/AL.
Tarif cu toate taxele incluse!» Sri Lanka


Tarif: de la 825 euro/pers taxe incluse

Hotel 3*+, cazare 7 nopti/ demipensiune.

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!


» THAILANDA


Tarif: de la 760 euro/pers/taxe incluse

Hotel 4*, cazare 7 nopti/ mic dejun

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta

Tarif cu toate taxele incluse!


» Maldive

Tarif: de la 1405 euro/pers
Hotel 4*, cazare 7 nopti/mic dejun.
Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!

Vacante in strainatate

 / 

Circuite

 / 

Cu autocarul

 / 

Franta

 / 

Circuit Paris -Normandia-Valea Loirei-Elvetia
     Paris-Normandia-ValeaLoirei-Elvetia

   

Munchen-Cascada Rinului-Berna-Geneva-ValeaLoirei-Chartres-Caen-Bayeux-Arromanches-Mont StMichel-Honfleur-Giverny-Rouen-Paris-Versailles-Fontainbleau-Reims-MelkZiua 1. Porniredin Oradea laorele 00:00 pe ruta Cluj-Oradea-Viena-Munchen~1150 km. Sosire la Munchen, unde urmeaza oplimbare ghidata in zona Isartor, Marienplatz, catedrala, etc. Cazare zonaMunchen.

Ziua 2. Ne indreptamspre Cascada Rinului la Schaffhausen, unde avem posibilitatea de aplimba cu barcile in apropierea cascadei. Urmeaza Berna, capitalaElvetiei; vizitam Parcul Ursilor, plimbare prin centrul vechi construit incurbura raului Aare, pana la cladirea Parlamentului. Timp liber. Cazarezona Geneva. (Munchen-Geneva-~600 km)

Ziua 3. Incepem ziua cuvizita la Geneva, scurta oprire la Centrul ONU, oprire pe Malul Lacului Genevala Jetul de Apa, Parcul Englezesc, Insula Rousseau, Hotel Beau Rivage. Timpliber. Continuam drumul catre Franta. Cazare zona Orleans. (Geneva -Orleans~500 km)

Ziua 4. Pornim spre Valea Loirei si vizitam Chateau Chambord, (exterior) superbul castel devanatoare al lui Ludovic al XIV-lea, amplasat intr-un peisaj pitoresc, apoioraselul Blois, cu castelul regal,de unde au pornit multe evenimente importante din istoria Frantei. Ne indreptamspre Chartres. Incepem vizita cu Catedrala de la Chartres, careeste loc de pelerinaj din Evul Mediu pana in zilele noastre; catedrala dateazadin sec 12-13 si este renumita pentru vitraliile pastrate din sec 13; renumiteste coloritul vitraliilor cu albastru de Chartres. Pornim spreNormandia. Cazare in zona Caen. (Orleans-Blois-Chambord-Chartres-Caen~400km)

Ziua 5. Vizita Caen,orasul favorit al lui Wilhelm Cuceritorul, care este inmormantat in Abatia St.Etienne. Oprire la Bayeux, pentru a admira faimoasa Tapiterie de laBayeux, din secolul 11, care ne spune povestea cuceririi Angliei de catrenormanzi (mostenire UNESCO). Urmeaza Arromanches, locul Debarcarii in Normandia,evenimentul care a decis soarta II Razboi Mondial – ramasitele portuluiprovizoriu construit de Fortele Aliate si Muzeul Debarcarii. Timp liber laOceanul Atlantic. (Caen-Bayeu-Arromanches~40 km). Ne indreptam spre AbatiaMont Saint Michel, (Arromanches-Mt St Michel~170 km)construita pe ostanca inalta, locul unde fluxul si refluxul este cel mai spectaculos pe CoastaVestica Europeana. Vizitam abatia benedictina, apoi ne ramane timp liber pentrumasa sau plimbari prin micuta localitate cladita la picioarele sale. Cazare laacelasi hotel la Caen.

Ziua 6. Ne indreptamspre oraselul Honfleur, la revarsarea Senei in Oceanul Atlantic, oraselfrecventat de pictorii secolului 19 – plimbare prin portul vechi cu casecolorate si optional croaziera pe estuarul Senei spre Oceanul Atlantic. Urmeaza Rouen, capitala Normandiei de Nord;plimbare prin oraselul fermecator cu case de lemn, contrstuctii goticeseducatoare. Catedrala este cunoscuta din picturile lui Claude Monet, care apictat-o de 30 de ori in diverse faze ale zilei. Timp liber. In drum spre Paris oprire la Giverny, unde vizitam casa si gradinalui Claude Monet, sursa de inspiratie pentru seria de picturi cu nuferi. CazareParis 5 nopti.

Ziua 7. Vizita Paris, toata ziua. Ne îndreptam spre Ile de la Cité, unde urmeaza un tur panoramic ghidat cu autocarul. Vizitam: PalatulPrimariei, Opera, Sainte Madeleine, Place de la Concorde, Arcul de Triumf,Champs Elysee, Parlamentul, Parcul Tuileries, Palatul Louvre, Palatul Regal,Domul Invalizilor, Panteonul.  Dupamasa vizita Cartierul Montmartre, Catedrala Sacre Coeur, Piata Pictorilor,Place Pigalle, timp liber. Seara, croaziera pe Sena.

Ziua 8. Continuam vizita orasului Paris cu autocarul si pietonal: vizitam  Catedrala Notre Damme, Sainte Chapelle,Palatul Justitiei, La Conciergerie, Pont Neuf, Cartierul Latin, Muzeul EvuluiMediu, Sorbona. Timp liber in Paris pentru vizita la muzeul Louvre, urcare inTurnul Eifel. Cazare Paris.

Ziua 9. Timp liber in Parispentru vizita muzeelor  d'Orsey,  George Pompidou si alte muzee sau optionalvizita individuala la Disneyland.

Ziua10. Timp liber in Paris, sau *optional, vizite la PalatulVersailles, resedinta monarhiei absolutiste si Fontainbleau, centru alculturii, literaturii si politicii franceze.

Ziua 11. Parasim Parisul si ne indreptam spre Reims, unde vizitamcatedrala ungerii regilor Frantei. Cazarezona Nurnberg.  (Paris-Nurnberg~750 km).

Ziua 12. Pornimspre tara cu o scurta oprire la Melk,prima capitala a Austriei, azi abatie si centru cultural de importanta majorain Evul Mediu. Sosire in tara seara tarziu. (Nurenberg-Oradea-Cluj~1150km)

 

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>31.03.18 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>31.01.18(avans 50%)

23.07.2018

655 euro

625 euro

605 euro

Tarif Client Fidel

645 euro

615 euro

 595 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 40 euro

Supliment camera single: 250 euro

Tarifele au fost calculatela grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39persoane, 50 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului,in saptamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 30.12.2017

Tariful include:

- transport cu autocar modern licentiat 3*; 11 nopticazare cu mic dejun la hoteluri/pensiuni 3* sau de tip Ibis/Kyriad,Campanile;

- ghid turism pe tot traseul

- taxele de parcari si de autostrazi, inclusiv taxa de tranzit Germania

Tariful nu include:

- taxele de intrare la obiectivele turistice din program: inParis sugeram abonamentul de muzee (Paris Museum Pass 4 zile-62 euro),taxa Disneyland~58 euro, bilet RER Paris-Disneyland ~8 euro/sens; croaziera peSena~15 euro, urcare in Turnul Eiffel~25 euro; Muzeul Debarcarii laArromanches: 11 euro, Abatia Mont Saint Michel:13 euro, Castelul Blois~10 euroSchaffhausen~5 CHF, Abatia de la Melk~11euro Precizare: taxele de intrare sunt orientative si se pot modifica peparcursul anului.

- excursia optioala Versailles si Fontainbleau: 25 euro(minim 25 persoane), cu ghid din partea agentiei pentru explicatii in exterior,intrare cu Paris Museum Pass

- asigurarea medicala si asigurarea storno (optional)

- casca audioghid, bacsisurile

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile înautocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentiecu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezervalocul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii). Locuri preferetianle sepot rezerva doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vorbeneficia de o reducere de 10 euro/ persoana care se acorda doar in caz de autocar plin)

 

In cazul circuitelor unde grupuleste format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezervadreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbareaorarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualeleintarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii oraruluide zbor. Agentia îsirezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul încare acest lucru este absolut necesar.

 
_________________________________________________________________________________________________

  Plata prin POS la sediile noastre sau la distanta.                 

   

_________________________________________________________________________________________________


    Blog Turistic - Policlinica Cluj  Cazari Maramures - Protectia Consumatorului

Copyright © Best Trade SRL