Oferte Last minute
Sugestii de vacanta
» Sugestii de vacantaLast Minute
» City Break - Orase europene

Tarife de la 205 /pers, cazare 3 nopti, mic dejun, Avion si taxe incluse!


» Dubai-avion din Cluj/Buc/Budapesta
Hotel Citymax Bur Dubai 3*
de la 360
/pers/7 nopti/ MD.
 Tarif cu toate taxele incluse!

» Wellness Ungaria-transport individual
Hotel Achat 4*, Budapesta
de la 130
/pers/3 nopti/ MD.

» Tenerife - avion din Bud/Buc/Munchen

Hotel El Medano 3*

de la 625 /pers.7 nopti,HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Gran Canaria - avion din Budapesta/Viena/Germania

Hotel Beverly Park 3*+, Playa del Ingles

de la  530 /pers. 7 nopti, HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Maroc - avion din Orase Europene
Hotel Kenzy Europa 4*
de al 945 €/pers/7 nopti ALL
Tarif cu toate taxele incluse!


» Egipt-avion din Cluj/Bucuresti/ Budapesta
Hotel Grand Resort 4*
de la 440
/7 nopti/ AL.
Tarif cu toate taxele incluse!

» Ibiza - Budapesta
Hotel Azuline Coral Beach 3*, Es Canar
de la 575
/7 nopti/ HB.
Tarif cu toate taxele incluse!


Oferte Sejururi Exotice 2019
» REPUBLICA DOMINICANA


Tarif: de la 975 euro/pers/taxe incluse

Hotel 5*+ cazare 7 nopti/ all inclusive.
Tarif cu toate taxele incluse!


» Ins. Capului Verde
 
Tarif: de la 790 euro/pers/taxe incluse
Hotel 3*+, cazare 7 nopti/AL.
Tarif cu toate taxele incluse!» Sri Lanka


Tarif: de la 805 euro/pers taxe incluse

Hotel 3*+, cazare 7 nopti/ demipensiune.

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!


» THAILANDA


Tarif: de la 745 euro/pers/taxe incluse

Hotel 4*, cazare 7 nopti/ mic dejun

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta, Germania

Tarif cu toate taxele incluse!


» Maldive

Tarif: de la 1255 euro/pers
Hotel 3*+, cazare 7 nopti/demipensiune
Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!

City Break Europa

 / 

Danemarca-Copenhaga


Copenhaga este capitala Danemarcei. Numele său în daneză, København (portul comercianților) amintește de poziția sa strategică la Marea Baltică. Copenhaga este situată pe coasta orientală a insulei Sjælland și în mica insulă d'Amager, față în față cu strâmtoarea Øresund. Orașele suedeze Malmö și Landskrona se află pe coasta opusă. Avand o istorie bogata care i-au lasat cladiri istorice si strazi seculare, muzee si galerii uimitoare, unica gradina Tivoli si rezidenta celei mai vechi monarhii din lume, capitala daneza are o sumedenie de atractii pentru toata gusturile. Cu toate monumentele sale istorice, Copenhaga este totusi un oras modern al carui trecut coexista cu prezentul si cu cele mai noi trend-uri de arhitectura, design si moda. Este una din capitalele cu cel mai frumos design, lucru observabil in dinamica noilor cladiri si in magazinele uimitoare.

Galerie fotoHotel Absalon 3*

City Break Copenhaga

Transport ( la cerere): avion din Cluj, Bucuresti

Masa: mic-dejun

Tarif cazare: pe pers, pe noapte, de la41 euro

DETALII
 
Hotel Comfort Express 3*

City Break Copenhaga

Transport ( la cerere) : avion din Cluj, Bucuresti

Masa: mic-dejun

Tarif cazare:  pe pers, pe noapte, de la46 euro

DETALII
 
Hotel Wake Up 3*

City Break Copenhaga

Transport( la cerere): avion din Cluj, Bucuresti

Masa: mic-dejun

Tarif cazare: pe pers, pe noapte, de la52 euro

DETALII
 
Hotel Radison Blu Scandinavia 4*

City Break Copenhaga

Transport( la cerere) : avion din Cluj, Bucuresti

Masa: mic-dejun

Tarif cazare:  pe pers, pe noapte, de la71 euro

DETALII
 
Grand Hotel 3*
DETALII
 
 

Cele mai importante obiective turistice din Copenhaga

 

Gradinile Tivoli - vestitul parc de distractii este in general primul loc pe care turistii vor sa-l viziteze.Deschis in 1843, este un parc romantic si frumos, cu felinare in copaci pentru a crea o atmosfera unica.Are o multitudine de restaurante de lux si sali de spectacol si de teatru.

Amalienborg, rezidenta de iarna a cuplului regal, este o opera arhitecturala majora si probabil cea mai remarcabila realizare in stil Rococo din Danemarca. Amalienborg cuprinde patru palate (uniforme la exterior, dar diferite la interior) care incercuiesc o curte interioara octogonala, in mijlocul careia a fost ridicata o statuie ecvestra a lui Frederic al V-lea - fondatorul Palatului Amalienborg si al Frederiksstad. Astazi, publicul poate vizita doua dintre palatele Amalienborg: Palatul Christian al VIII-lea, care a fost partial transformat in muzeul dinastiei Glucksburg; si Palatul Christian al VII-lea, care este folosit de regina pentru a primi oaspetii, dar care este ocazional deschis pentru tururi ghidate sau expozitii speciale.

Castelul Rosenborg a fost initial construit de Christian al IV-lea drept casa de vacanta, dar pana in 1624 a fost transformat in castelul renascentist pe care il stim astazi. Castelul adaposteste Colectiile Regale Daneze de interioare, portrete si artefacte de pe vremea lui Christian al IV-lea pana la Frederic al VII-lea. Dupa mai multi ani in care au stat in castelul Christiansborg, tapiteriile Christian al V-lea au fost inapoiate castelului Rosenborg in 1999, unde pot fi vazute de catre public, in timp ce Trezoreria adaposteste Bijuteriile Coroanei. Gradinile castelului Rosenborg (numite si Gradinile Regelui) sunt cele mai vechi gradini regale si au fost realizate in stil renascentist de catre Christian al IV-lea la inceputul secolului XV.. In timpul verii in gradini se realizeza evenimente muzicale si teatrale, inclusiv un teatru de papusi pentru copii.

Palatul Christiansborg a fost construit pentru cele trei puteri ale statului, puterea regala, puterea legislativa si cea juridica. Salile alocate familiei regale, in principal Salile Regale de Receptie reprezinta doar o mica parte din palat. Majoritatea salilor apartin Parlamentului Danez, dar tot aici se gasesc si biroul Primului Ministru si Curtea Suprema. Pe langa salile de receptie aflate in aripa de nord a palatului, la dispozitia familie regale se mai afla si Capela. Rezultatul a doua incendii majore in 1794 si 1884, palatul este marturie a trei ere de arhitectura daneza

Muzeul Staten pentru Kunst,galeria nationala de arta daneza, este singurul loc din Danemarca unde sunt gazduiti 700 de ani de arta occidentala si istorie culturala sub un singur acoperis. Muzeul include o mare colectie de tablouri daneze dar si internationale, sculpturi, picture si instalatii. Locatia muzeului: in centrul Copenhagai langa statiile Nørreport si Østerport, foarte aproape de Castelul Rosenborg si de Gradina Botanica.

Cabana de Vanatoare Eremitage a fost construita in 1734-1736 in Parcul Jaegersborg pentru regele Christian al VI-lea de catre Lauritz de Thurah. Palatul este un exemplu al perioadei baroce tarzii in arhitectura daneza. Acum, ca si atunci, Eremitage este folosit pentru partidele regale de vanatoare, mai ales in Parcul Jaegersborg. Micul si compactul palat aflat pe campia Eremitage este cunoscut si pentru vanatoarea anuala Hubertus..

Din anii 1970, doua cladiri din secolul XVIII la Abenra, in centrul Copenhagai, au adapostit Muzeul Instrumentelor Muzicale si Colectia Carl Claudius. Muzeul gazduieste o colectie de instrumente muzicale din Europa, Asia si Africa din perioada 1600-1900.

Muzeul Naval Regal se afla pe vechiul Sokvaesthuset in cartierul Christianshavn din Copenhaga - mai precis intr-o aripa din 1781 care a servit ca aripa pentru spitalul naval "Sokvaesthuset" in anii 1830. In 1989, aripa Badsmandsstraede s-a deschis ca muzeu naval dupa ce a fost renovata si refacuta. Muzeul prezinta istoria marinei daneze, iar principala atractie este o colectie de modele istorice care, cu aproximativ 400 de obiecte, prezinta 300 de ani de tehnici de construire a navelor. Exista modele de nave, ornamente de nava si inventii mecanice datand din 1669.

NY Carlsberg Glyptotek - Colectii de sculpturi egiptene, grecesti, romane si etrusce si o expozitie a impresionistilor francezi si picturi din era de aur a Danemarcei. Unul din cele mai importante muzee de arta din Danemarca cu o gradina de iarna impresionanta. Glyptotek a fost realizat pe baza colectiei clasice a lui Carl Jacobsen (1842-1914), un fabricant de bere danez si un bun cunoscator de arta. Sub acoperisul sau lucrat cu grija se gaseste una dintre cele mai importante expozitii din lume de arta egipteana, greaca, romana si etrusca iar gradina subtropicala din holul centrla pare sa fi fost adusa direct din Roma antica.

_________________________________________________________________________________________________

  Plata prin POS la sediile noastre sau la distanta.                 

   

_________________________________________________________________________________________________


    Blog Turistic - Policlinica Cluj  Cazari Maramures - Protectia Consumatorului

Copyright © Best Trade SRL